JUNWU Magnet, Sigurno, Kompakt, Trči Mašina Sigurnost Prekidač, Automatsko Zaštitu, za Trčanje, Sigurnost Prekidač za Ljudska Teretanu Kućne Sportsku Opremu

JUNWU Magnet, Sigurno, Kompakt, Trči Mašina Sigurnost Prekidač, Automatsko Zaštitu, za Trčanje, Sigurnost Prekidač

Dostupno
KM 9.22
Količina robe:

Kada u upotrebi, sigurnosna kočnica je stavio u vijeća, a to se može lako je učvršćen na bilo koji dio odjeću sa jakim klip, lako da rade i trajna.To je sporazum, jednostavno koristiti i lagan za postavljanje.Kružni magnetno sisaljku sigurnost prekidač za struju traci i sigurnosne trake ključ su izrazito važno za održavanje efikasna operacija bilo traci vježba.Sigurnost prekidač je automatski zaštitu uređaj za trčanje.Kada sigurnost prekidač nije u gasove područje sa trake, traci odmah prestane raditi i emituje upozorenje zvuči da zaštiti korisnik od pada i povrede tokom vježba.Trči mašina sigurnost bravu, automatsko zaštitu, magnetske privlačnosti, sigurno, kompakt, lako je da se koristi, lagan za postavljanje, lako da operise, sportsku opremu.Karakteristika : 1. Sigurnost prekidač je automatski zaštitu uređaj za trčanje.Kada sigurnost prekidač nije u gasove područje sa trake, traci odmah prestane raditi i emituje upozorenje zvuči da zaštiti korisnik od pada i povrede tokom vježba.2. To je sporazum, jednostavno koristiti i lagan za postavljanje.3. Kada u upotrebi, sigurnosna kočnica je stavio u vijeća, a to se može lako je učvršćen na bilo koji dio odjeću sa jakim klip, lako da rade i trajna.4. Kružni magnetno sisaljku sigurnost prekidač za struju traci i sigurnosne trake ključ su izrazito važno za održavanje efikasna operacija bilo traci vježba.5. Trči mašina sigurnost bravu, automatsko zaštitu, magnetske privlačnosti, sigurno, kompakt, lako je da se koristi, lagan za postavljanje, lako da operise, sportsku opremu.Specifikacija : Uslov : 100% marku new Item tip : Trči Mašina Sigurnost Switch Material : ABS+magnet Color : Kao slika shown Rope dužina : Povrsine. 93cm/36.6 in Rectangle veličine : Povrsine. 36x25mm/1.4x1in Weight : Povrsine. 43g Mogućnosti : Trči mašina sigurnost bravu, automatsko zaštitu, magnetske privlačnosti, sigurno, kompakt, lako je da se koristi, lagan za postavljanje, lako da operise, sportsku opremu.Paket Listu : 2 x Running Mašina Sigurnost Prekidač.

Karakteristike ponude

Condition:
100% brand new
Item type:
 Running Machine Safety Switch
Material:
 ABS+magnet
Color:
As picture shown
Rope length:
Approx. 93cm/36.6in
Rectangle size:
Approx. 36x25mm/1.4x1in
Weight:
Approx. 43g 
Features:
Running machine safety lock, automatic protection, magnetic attraction, safe, compact, easy to use, easy to install, easy to operate, sports equipment.
Package List:
2 xRunning Machine Safety Switch :

Slične ponude