KUIDAMOS Hranu za Bebe Procesor, Hranu Razredu Materijala Lagan i Prenosni Ne Skliznuti Bazu Dizajn Hranu za Bebe Ženskaroš Kući Kuhinji Restoran(Plava)

KUIDAMOS Hranu za Bebe Procesor, Hranu Razredu Materijala Lagan i Prenosni Ne Skliznuti Bazu Dizajn Hranu za Bebe Ženskaroš

Dostupno
KM 21.37
Količina robe:

【SIGURNOST SASTOJKE】 Hranu za Bebe Procesor Koristeći hranu razredu materijala, to može biti u neposrednom kontaktu sa hranom, i ne otrovna, i mozes se grijati i smrznuti. 【LAKO OPERACIJU METOD】 Hranu za Bebe Ženskaroš Opremljen mekan silicijuma gel, lako je stisak i udobno, sa dobrim upotrebi snagu, i mogu se postići efikasan izvlačenje. 【NAUČNIH DIZAJN】 Hranu za Bebe Tvorca Usvajanje ne skliznuti bazu dizajn, njegova operacija je jednostavan i zgodan, i operaciju proces neće skliznuti ili prave greške. 【ZDRAVO DIZAJN】 Ručno stisnuo sok, hrana proizvodi ne sadrže nimalo dodataka, to je više intimne, zanimljivo, ukusno i sigurno. 【MALE VELICINE】 Bebu Pire Tvorca je Lagan i prenosni, to je opremljen sa 10 stisni torbe, što je više zgodno da se nose i koristiti.Karakteristika : 1. [ZDRAVO DIZAJN] Ručno stisnuo sok, hrana proizvodi ne sadrže nimalo dodataka, to je više intimne, zanimljivo, ukusno i sigurno.2. [NAUČNIH DIZAJN] Usvajanje ne skliznuti bazu dizajn, njegova operacija je jednostavan i zgodan, i operaciju proces neće skliznuti ili prave greške.3. [SIGURNOST SASTOJKE] Koristeći hranu razredu materijala, to može biti u neposrednom kontaktu sa hranom, i ne otrovna, i mozes se grijati i smrznuti.4. [LAKO OPERACIJU METOD] Opremljen mekan silicijuma gel, lako je stisak i udobno, sa dobrim upotrebi snagu, i mogu se postići efikasan izvlačenje.5. [MALE VELICINE] Lagan i prenosni, to je opremljen sa 10 stisni torbe, što je više zgodno da se nose i koristiti.Specifikacija : Predmet Tip : Hranu za Bebe Maker Material : PP+Silikonske+Plastic Weight : Povrsine. 462g / 16.3 oz Storage Torbu Veličine : Povrsine. 8.8x13cm / 3.5x5.1in Squeeze Rod Veličine : Povrsine. 5.5x13.5cm / 2.2x5.3in Squeeze Kontejner Veličine : Povrsine. 13.5x23cm / 5.3x9.1in Paket Listu : 10 x Skladište Bag10 x Skladište Cover1 x Čist Alat Cover1 x Čist Alat Body1 Stisni x Rod1 Stisni x Kontejner.

Karakteristike ponude

Item Type:
Baby Food Maker
Material:
PP+Silicone+Plastic
Weight:
Approx. 462g / 16.3oz
Storage Bag Size:
Approx. 8.8x13cm / 3.5x5.1in
Squeeze Rod Size:
Approx. 5.5x13.5cm / 2.2x5.3in
Squeeze Container Size:
Approx. 13.5x23cm / 5.3x9.1in
Package List:
10 x Storage Bag :
10 x Storage Cover :
1 x Juicing Tool Cover :
1 x Juicing Tool Body :
1 x Squeeze Rod :
1 x Squeeze Container :

Slične ponude